Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune afaceri. Click aici dacă nu ai deja un cont deschis.

Masca de calorifer model arbore

09-08-2022 08:38   Mobilier și electrocasnice   Bistriţa   198 vizualizări Referinţă: 2VolejRejNm

Localitate: Bistriţa

Preț: 1,195 lei


Masca de calorifer din MDF vopsit, culoare la alegere din paletarul  RAL si MDF furniruit vopsit cu bait, nuanta la alegere din paletarul RENNER. Extracost se va aplica pentru culorile speciale, cele metalizate, combinatiile de culori si MDF furniruit.

Se poate realiza cu gravura laterala sau fara, cu polita traforata sau simpla. Modelul traforat se poate adapta oricarui tip de masca: suspendata, cu picior drept, cu soclu simplu, cu soclu evazat varianta clasica sau cea moderna.

Acest model de masca poate fi realizat si din material PVC alb - varianta economica.

Pretul afisat este pe metru liniar (material MDF vopsit si MDF furniruit) si poate varia in functie de complexitatea lucrarii si material. Pentru dimensiuni se discuta telefonic, prin intermediul whatsapp sau messenger.

In momentul unei comenzi ferme se achita 50% avans din valoarea comenzii, după avans se face o simulare a produsului ales, iar dupa acordul clientului comanda se pune în lucru. Termenul de executie al lucrarii este de 20-25 zile lucratoare. Transportul și montajul final nu sunt incluse în preț. Toate mastile noastre au sistemul de prindere inclus în preț.

Alte detalii

Conditie
Nou